//

Savoy Restaurant Tirana / Review

Toptha limonash të verdhë, vazo e pjata shumëngjyrëshe me motive Siçiliane, rrëzëllitje dritash përmes strukturës tërësisht të dominuar prej xhami – Savoy përcjell shkëlqim dhe elegancë. Ndaj, në maj të këtij viti, e vizitova restorantin e ri me entuziazëm sepse nuk isha