//

Ky është qyteti më i vizituar në botë!

Një raport i ri nga kompania e studimit të tregut global, Euromonitor International, ka nxjerrë në pah qytetet më të vizituara në botë bazuar në hyrjet ndërkombëtare. Parisi dhe Londra, mund të kenë vërtetë autobusë jambon-beurre dhe dykatësh, por Stambolli ka më shumë turistë: kryeqyteti kulturor dhe ekonomik

/

A do të nisin fluturimet direkte drejt SHBA-së?

Përpara dy ditësh, në mediat shqiptare është publikuar një intervistë e presidentit të “Kastrati Group”, i cili deklaronte se po planifikonte të inaguronte së shpejti linjën direkte Tiranë – New York në aeroportin e Rinasit. Në artikujt e publikuar, përmendet se kjo është

1 2 3 11