//

Ky është qyteti më i vizituar në botë!

Një raport i ri nga kompania e studimit të tregut global, Euromonitor International, ka nxjerrë në pah qytetet më të vizituara në botë bazuar në hyrjet ndërkombëtare. Parisi dhe Londra, mund të kenë vërtetë autobusë jambon-beurre dhe dykatësh, por Stambolli ka më shumë turistë: kryeqyteti kulturor dhe ekonomik

//

3 ditë në Siçili: Itinerari i plotë

Cila është gjëja e parë që ju shkon në mend, kur imagjinoni Siçilinë? Mos më thoni: “mafja” 😅 Në fakt, Siçilia është vend unik! Ishulli është pushtuar nga shumë popuj të ndryshëm (arabë, grekë, romakë, etj.), por edhe ndikimi arbëreshë, i ka

1 2 3