/

Terra Restaurant Tirana / Review

Faktit që tek ne ka ende mungesë të theksuar profesionalizmi, nuk i fshihemi dot sado patriotë të jemi. Ndaj, kur personalisht dëgjoj për çeljen e një rrjeti hotelerie në Shqipëri, entuziazmohem. Ndryshe nga mënyra jonë e shpenguar e të punuarit, ku jemi

//

Savoy Restaurant Tirana / Review

Toptha limonash të verdhë, vazo e pjata shumëngjyrëshe me motive Siçiliane, rrëzëllitje dritash përmes strukturës tërësisht të dominuar prej xhami – Savoy përcjell shkëlqim dhe elegancë. Ndaj, në maj të këtij viti, e vizitova restorantin e ri me entuziazëm sepse nuk isha

/

The Change Pogradec / Review

The Change është një restorant buzë liqenit i cili për nga vetë emri, ka sjellë risi në Pogradec, duke ofruar opsione jashtë standardes për vendasit, siç është: sushi, mishra të vjetëruar, pasta italiane etj. Kjo gjë kërkon guxim, ndaj dhe me kureshtje

/

Van Gogh Tirana / Review

Nuk di ç’më intrigoi më shumë për të vizituar këtë restorant: emri i piktorit Van Gogh apo lajmi se ambienti kishte papagaj të lirë nën një investim spektakolar. Lidhja me emrin e piktorit me siguri i referohet ngjyrave sepse vibe është më

//

Tokyo Restorant / Review

Pavarësisht rezervave që kam për investitorët e këtyre kullave, më duhet të pranoj që tek Kompleksi Delijorgji, përvec ndërtesave me standard të lartë e infrastukturës së rregulluar si rrallë ndonjëherë në Tiranë, është krijuar edhe një pikë referimi për bare e restorante

//

Fresco Tiranë/ Review

Me një ambjent të thjeshtë, totalisht jo formal në një rrugicë pranë Juridikut, Fresco të pret me stendën e menusë së jashtme. Ka një kapacitet të vogël me pak tavolina, por ia dalin të ofrojnë ushqim të mirë, shërbim të ngrohtë dhe