/

The Crown Boutique Hotel Tiranë / Review

Mënyra se si përjetohet romantizmi është i larmishem po aq sa janë edhe vetë ciftet: disa mund të preferojnë një fundjavë aktive dhe aventureske në mal, të tjerë një shëtitje kozmopolite në një qytet të ri e disa të tjerë kërkojnë thjesht