/

Vila Ester Korçë / Review

Ester ka qenë një zbulim rastësor i 2020-ës, e pas disa provave nëpër hotelet e Korçës (të cilat asokohe nuk ishin kaq të rafinuara sa sot), ky hotel na mbeti në mendje. Që prej asaj fundjave e kemi vizituar shpesh, por gjithmonë

/

Berati Castle Hotel / Review

Berati, qyteti i një mbi një dritareve, përbëhet nga tre lagje kryesore: Kalaja, Mangalemi dhe Gorica. Zona e mbrojtur si edhe tre lagjet kryesore, jane pjese e listës së Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s. Qyteti muze sigurisht që ka pësuar transformimet e tij

/

British Hotel Pogradec / Review

Me së shumti, kur shkojmë në Pogradec, qëndrojmë tek Hotel Pogradeci 1. Atë fundjavë hoteli ishte plot, ndaj filluam kërkimet. British Hotel na u duk shumë mirë si vendndodhje (në qendër), si edhe dhomat dukeshin të bollshme e të pastra. Zonja që

/

Zoe Hora Dhërmi / Review

E kush nuk e njeh tashmë Zoe Horën, investimin që rivitalizoi zemrën e fshatit të Dhërmiut, në kuadër të projektit të “100 fshatrave”…vendin ku fjeti Dua Lipa, fotot e instagramit në tunelin e ndriçuar… Jam e sigurtë që e keni parasysh madhështinë

//

Kulla e Bajraktarit Bogë / Review

Të udhëtosh në veri të Shqipërisë të mbush jo vetëm mushkëritë, por edhe me informacion rreth historisë (të cilët vendasit nuk ngurojnë ta tregojnë, sa herë i pyet). Bajraktarët kanë qenë prijësit e Bajrakut, një njësi territoriale Osmane (siç mund të jetë

/

The Crown Boutique Hotel Tiranë / Review

Mënyra se si përjetohet romantizmi është i larmishem po aq sa janë edhe vetë ciftet: disa mund të preferojnë një fundjavë aktive dhe aventureske në mal, të tjerë një shëtitje kozmopolite në një qytet të ri e disa të tjerë kërkojnë thjesht