/

Berati Castle Hotel / Review

Berati, qyteti i një mbi një dritareve, përbëhet nga tre lagje kryesore: Kalaja, Mangalemi dhe Gorica. Zona e mbrojtur si edhe tre lagjet kryesore, jane pjese e listës së Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s. Qyteti muze sigurisht që ka pësuar transformimet e tij

/

British Hotel Pogradec / Review

Me së shumti, kur shkojmë në Pogradec, qëndrojmë tek Hotel Pogradeci 1. Atë fundjavë hoteli ishte plot, ndaj filluam kërkimet. British Hotel na u duk shumë mirë si vendndodhje (në qendër), si edhe dhomat dukeshin të bollshme e të pastra. Zonja që

/

Zoe Hora Dhërmi / Review

E kush nuk e njeh tashmë Zoe Horën, investimin që rivitalizoi zemrën e fshatit të Dhërmiut, në kuadër të projektit të “100 fshatrave”…vendin ku fjeti Dua Lipa, fotot e instagramit në tunelin e ndriçuar… Jam e sigurtë që e keni parasysh madhështinë

/

Valta Hotel Qeparo / Review

Ishte hera e parë që bënim pushime në Qeparo dhe vendimi u morr pikërisht se aty ndodhej Hotel Valta. Donim një hotel praktik familjar buzë detit, që të kishte dhoma komode (jo bungalows), si edhe të kishte një çmim i cili të

/

Sea View Hotel Himarë / Review

Himara, ajo që dikur ishte një fshat peshkimi, ka vite që është kthyer në një destinacion gjithnjë e më popullor pushimesh, madje shumë i preferuar nga familjarët. Nga ujërat e kristaltë, e deri te limanet e fshehura, ka kaq shumë bukuri për