10 vende evropiane që duhet të vizitoni në maj

Dita e verës erdhi, e bashkë me të edhe ajo dëshira e brendshme për të lënë pas dimrin e për të ndjekur diellin kudo…E për të përmbushur ëndrrat e netëve të dimrit për një pije në ndonjë piacë të ngrohtë, për festivale muzike,

Iberostar Bellevue në Budva/ Review

Pushimet verore janë një mundësi e shkëlqyer për të krijuar kujtime të paharrueshme dhe për të shijuar kohën së bashku si familje. Megjithatë, udhëtimi me fëmijë mund të paraqesë disa sfida që duhet të jenë të parashikuara më parë, për t’u siguruar