//

Terra Restaurant Tirana / Review

Faktit që tek ne ka ende mungesë të theksuar profesionalizmi, nuk i fshihemi dot sado patriotë të jemi. Ndaj, kur personalisht dëgjoj për çeljen e një rrjeti hotelerie në Shqipëri, entuziazmohem. Ndryshe nga mënyra jonë e shpenguar e të punuarit, ku jemi

//

Savoy Restaurant Tirana / Review

Toptha limonash të verdhë, vazo e pjata shumëngjyrëshe me motive Siçiliane, rrëzëllitje dritash përmes strukturës tërësisht të dominuar prej xhami – Savoy përcjell shkëlqim dhe elegancë. Ndaj, në maj të këtij viti, e vizitova restorantin e ri me entuziazëm sepse nuk isha

//

3 ditë në Siçili: Itinerari i plotë

Cila është gjëja e parë që ju shkon në mend, kur imagjinoni Siçilinë? Mos më thoni: “mafja” 😅 Në fakt, Siçilia është vend unik! Ishulli është pushtuar nga shumë popuj të ndryshëm (arabë, grekë, romakë, etj.), por edhe ndikimi arbëreshë, i ka

1 2 3