/

Arka Rooftop Tirana / Review

Një ndër vendet më të reja ‘instagramable’ të qytetit të Tiranës është hapur në zonën e Kodrës së Diellit. Në industrinë kaq konkurruese të mikëpritjes, një “rooftop” është pa diskutim gjetje interesante për të tërhequr klientë.

/

Brutal Restaurant Tirana

Arredimi dhe ngjyrimi në tullë dhe flori të paraqitura në mënyrë moderne, e bënin ambientin ndjellës. Muzika në sfond (sidomos Cezaria Evora), ishte shumë e gjetur për të përmbushur eksperiencën në tërësi teksa pritej ai ushqimi gourmet të cilin do të doja

/

Tartuf Shop Restaurant Tirana / Review

Për ata që i përkulen shijes së tij unike njësoj si unë, ekziston një restorant në Tiranë i cili ka menduar për ne, duke sjell magjinë e tartufit jo vetëm në çdo pjatë por, edhe në disa ëmbëlsira 🙂 Restoranti ndodhet tek

/

Vila Estia Tiranë / Review

Këtë restorant e zgjodhëm për të festuar një darkë të vecante në çift. Ajo që më tërheq në këtë vend është se nuk ka manifestime luksi, është një vilë e vjetër e kthyer me shumë shije në njç ambient mikëpritës.  Restoranti nuk