/

Valta Hotel Qeparo / Review

Ishte hera e parë që bënim pushime në Qeparo dhe vendimi u morr pikërisht se aty ndodhej Hotel Valta. Donim një hotel praktik familjar buzë detit, që të kishte dhoma komode (jo bungalows), si edhe të kishte një çmim i cili të

/

Sea View Hotel Himarë / Review

Himara, ajo që dikur ishte një fshat peshkimi, ka vite që është kthyer në një destinacion gjithnjë e më popullor pushimesh, madje shumë i preferuar nga familjarët. Nga ujërat e kristaltë, e deri te limanet e fshehura, ka kaq shumë bukuri për