Udhetim ne Prage

 • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #8506 Reply
  Beti
  Guest

  Kam 2 dite e gjysem ne dispozicion ne Prage.
  Pasi koha e shkurter a ka ndonje zemermire te me tregoj cfare duhet te vizitoj me doemos?
  Ndonje sugjerim per restorante do me ndihmonte gjithashtu.

  #9381 Reply
  Joni
  Guest

  Karluv Most ose Ura e Karloves, Prague Castle eshte nje nga keshtjellat me te medha te botes, Old Town Square ose Sheshi i qytetit te vjeter ku mund te shohesh dhe oren astronomike. Une kam qene ne dhjetor, atmosfere krishlindjesh, shume bukur por ftohte….
  T’ja kalosh gezuar !

  #11099 Reply
  Leonard Jones
  Guest

  10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne per udhetimet e tyre cdo vit.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Reply To: Udhetim ne Prage
Your information: