BE konfirmon zyrtarisht shtyrjen e implementimit të ETIAS

Pas raportimeve gjatë muajit të kaluar se Komisioni Evropian po përballej me vështirësi dhe po planifikonte të shtynte implementimin e sistemit ETIAS, Komisioni Evropian ka njoftuar zyrtarisht në faqen zyrtare të programit se sistemi ETIAS nuk pritet të vijë përpara vitit 2025.