A po bëhen fluturimet më pak të sigurta?

Edhe pse fluturimet janë bërë pjesë e pandashme e udhëtimeve tona, kur jemi aty lart në qiell, të gjithë përjetojmë një nivel ankthi për sigurinë tonë. E në fakt, një studim i fundit ka sjellë në vëmendje një realitet mjaft shqetësues sa

Shtyhet data e implementimit të sistemit ETIAS

Sistemi ETIAS u prezantua fillimisht në vitin 2016 dhe parashikohej që të niste operimin në muajin Shkurt të këtij viti. Nëpërmjet këtij sistemi, të gjithë udhëtarëve nga vendet që nuk kanë viza drejt BE, përfshirë këtu vendin tonë, do t’iu duhej të

Rikthehen fluturimet direkte Tiranë – Amsterdam

Faqja zyrtare e Tirana International Airport njoftoi zyrtarisht se, nga data 3 Prill 2024, do të nisin fluturimet direkte Tiranë – Amsterdam nëpërmjet linjës ajrore low-cost Transavia. Rezervimi i biletave ka nisur që tani dhe çmimet e biletave nga Tirana nisin nga

1 2 3 4 5 11