Çfarë ndodh kur agjencia ju anulon udhëtimin?

Pushimet tuaja janë rezervuar, ju tashmë po numëroni ditët dhe po planifikoni gjithçka ju nevojitet për të kaluar ditë të qeta dhe të bukura. Por çfarë ndodh nëse diçka shkon keq? Si për shembull, agjencia turistike t’ju njoftojë për anulimin e këtij