A janë udhëtimet pa bagazhe e ardhmja?

Ndërkohë që vera është në pikun e saj, shumë prej nesh kanë bërë gati valixhet dhe çantat e tyre për t’u nisur me pushime. Normalisht që ka dhe nga ata që paketojnë më tepër seç iu duhet, përfshirë këtu rroba plazhi, veshje

Moti i nxehtë po përkeqëson fluturimet

Nëse mendoni se eksperienca e të fluturuarit, me kaq shumë vonesa e anulime – nuk mund të jetë më e mjerueshme se kaq, ndryshimet klimatike janë këtu për të na provuar të kundërtën. Po, ka edhe më keq! Ndërkohë që nxehtësia ka