//

Fresco Tiranë/ Review

Me një ambjent të thjeshtë, totalisht jo formal në një rrugicë pranë Juridikut, Fresco të pret me stendën e menusë së jashtme. Ka një kapacitet të vogël me pak tavolina, por ia dalin të ofrojnë ushqim të mirë, shërbim të ngrohtë dhe