Elysium Hotel Dhërmi / Review

Shkrim i muajit korrik 2021 Është i treti vit që unë zgjedh të kaloj pushime familjare pranë këtij hoteli (përpos faktit që e vizitojmë shpesh përgjatë fundjavave). Parkimi: jo vetëm i siguruar nga hoteli, por i vendosur në një oborr të mirë-arreduar

Miamar Hotel Livadh / Review

Shkrim i muajit qershor 2021 Edhe pse disa nga ju mund të mendojnë ndryshe, fakt është që te Miamar ishte hera e parë që qëndroja. Kjo sepse realisht për buxhetin e familjes sime nuk ishte e lehtë të siguroje disa ditë në

Aplikimi për vizë angleze: Hapat që duhet të ndiqni

Nëse po planifikoni të bëni një udhëtim në Angli, për fat të keq nuk mund të rezervoni biletat, pa patur vizën angleze. Duke qenë se shpeshherë ka konfuzion dhe mungesë informacioni rreth aplikimit, shpesh udhëtarët paguajnë agjenci të posaçme. Por, ne tek

Guidë në zemrën e Mesdheut

Malta është një nga ato destinacione për të cilin nuk kisha ndonjë pritshmëri, pasi ishte një udhëtim i rastësishëm i minutës së fundit, për arsye pune. Megjithatë, me veçantinë e saj, historinë interesante, peizazhet mahnitëse, arkitekturën baroke e plazhet piktoreske, ma tërhoqi

Perspektiva të huaja: një diplomat estonez në eksplorim të Shqipërisë

Teksa Shqipëria është duke fituar vëmendje si një destinacion trend në Evropë, është bukur të shohësh dëshirën e miqve ndërkombëtarë për të eksploruar hijeshitë e saj. Mes rrugëve plot zhurmë të Tiranës, ku përzihen italianët, gjermanët, spanjollët dhe amerikanët, sot do të

5 destinacionet më të mira evropiane për pushime familjare

Nëse po planifikoni pushimet familjare dhe po kërkoni vende sa më interesante si për ju ashtu edhe për fëmijët tuaj, mos u lodhni më! Ne tek Ema’s Light kemi menduar t’jua lehtësojmë punën. Kemi kuruar një listë të pesë qyteteve fantastike në

Supreme Hotel Qerret / Review

Shkrim i muajit gusht 2021 Qëndrimi: Dhomë familjare 2+2 me mëngjes të përfshirë (150€/nata). Dhoma standarde kushtonte 100€ dhe ajo treshe 120€. Parkimi: I siguruar nga hoteli dhe me kapacitet të plotë. Struktura: Ndërtim i viteve të fundit me një arkitekturë moderne.

Hotel Flower / Review

Shkrim i muajit nëntor 2020 Ajo që kërkonim në një fundjavë vjeshte, ishte një vend relaksues sepse moti pritej të ishte shumë i mirë. Nga ana tjetër, nuk donim të udhëtonim shumë larg Tiranës, ndaj si zgjidhje të afërt, menduam Golemin nga

Nga Vlora e Ismail Qemalit tek qyteti trend i Booking.com

Unë personalisht kam një lidhje të veçantë me qytetin sepse babi im është nga Vlora. Në bregdetin e Vlorës kam kaluar 18 vera fëmijërie, dhe kam krijuar disa nga kujtimet më të bukura të jetës. Dita jonë fillonte me vërdallisjet me biçikletë

Ky është me sa duket qyteti me aromën më të mirë në botë

Ekziston një ide e gabuar se qytetet kundërmojnë. Gjithë ata njerëz, gjithë ato mbeturina, gjithë ato ujëra të zeza nëntokësore. Por, rezulton se disa metropole kanë aromë mjaft të mirë. Një studim i kohëve të fundit nga HAYPP ka hedhur dritë mbi

1 2 3 4 5 13