//

Fresco Tiranë/ Review

Me një ambjent të thjeshtë, totalisht jo formal në një rrugicë pranë Juridikut, Fresco të pret me stendën e menusë së jashtme. Ka një kapacitet të vogël me pak tavolina, por ia dalin të ofrojnë ushqim të mirë, shërbim të ngrohtë dhe

/

Ulliri Restaurant Tirana / Review

Restorant Ulliri në qendër të Tiranës është relativisht i ri dhe ka nje dekor modern edhe pse atmosfera e brendshme më ngjau pak e ftohtë dhe e errët (mbase sepse darkuam tek pjesa e nëndheshme e restorantit).