//

Terra Restaurant Tirana / Review

Faktit që tek ne ka ende mungesë të theksuar profesionalizmi, nuk i fshihemi dot sado patriotë të jemi. Ndaj, kur personalisht dëgjoj për çeljen e një rrjeti hotelerie në Shqipëri, entuziazmohem. Ndryshe nga mënyra jonë e shpenguar e të punuarit, ku jemi

/

Vila Ester Korçë / Review

Ester ka qenë një zbulim rastësor i 2020-ës, e pas disa provave nëpër hotelet e Korçës (të cilat asokohe nuk ishin kaq të rafinuara sa sot), ky hotel na mbeti në mendje. Që prej asaj fundjave e kemi vizituar shpesh, por gjithmonë

//

Savoy Restaurant Tirana / Review

Toptha limonash të verdhë, vazo e pjata shumëngjyrëshe me motive Siçiliane, rrëzëllitje dritash përmes strukturës tërësisht të dominuar prej xhami – Savoy përcjell shkëlqim dhe elegancë. Ndaj, në maj të këtij viti, e vizitova restorantin e ri me entuziazëm sepse nuk isha

/

Berati Castle Hotel / Review

Berati, qyteti i një mbi një dritareve, përbëhet nga tre lagje kryesore: Kalaja, Mangalemi dhe Gorica. Zona e mbrojtur si edhe tre lagjet kryesore, jane pjese e listës së Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s. Qyteti muze sigurisht që ka pësuar transformimet e tij

/

The Change Pogradec / Review

The Change është një restorant buzë liqenit i cili për nga vetë emri, ka sjellë risi në Pogradec, duke ofruar opsione jashtë standardes për vendasit, siç është: sushi, mishra të vjetëruar, pasta italiane etj. Kjo gjë kërkon guxim, ndaj dhe me kureshtje

//

3 ditë në Siçili: Itinerari i plotë

Cila është gjëja e parë që ju shkon në mend, kur imagjinoni Siçilinë? Mos më thoni: “mafja” 😅 Në fakt, Siçilia është vend unik! Ishulli është pushtuar nga shumë popuj të ndryshëm (arabë, grekë, romakë, etj.), por edhe ndikimi arbëreshë, i ka

1 2 3 5